Påbyggnader maskiner & servicesmide

Vi kan byggnadssmide och maskinsmide, därför kan vi erbjuda dig som kund påbyggnader på alla olika fordon, maskiner eller stålkonstruktioner. Vi har erfarenheten och kunskapen för att förstå vad som behöver genomföras i varje enskilt projekt och vi genomför det med hållbarhet och funktion i fokus. Vi ser till att du får en påbyggnad du blir nöjd med, kontakta oss för mer information.Vi erbjuder också servicesmide på diverse fordon och konstruktioner.

Kontakta oss för service av ditt fordon så löser vi det i vår verkstad.

VILL DU BLI UPPRINGD? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till söndag. året runt, dygnet runt.

Olas Rep & Bärgning

Tungbärgare 0702 - 201853

Adress
Fyrkappen 5, Järpen,  837 32

Orgnr. 556658-9502

Öppettider
mån - fre: 08:00 - 17:00

lör - sön: stängt

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Olas Rep & Bärgning aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Olas Rep & Bärgning.