Verkstad för tunga & Lätta fordon I Järpen

Bilverkstad Järpen

Bilverkstad

Välkommen till vår bilverkstad i Järpen. Vi hjälper dig med service, däck och reparation. Här får du reservdelsgaranti, nybilsgaranti och stämpel i serviceboken.Boka tid här!

Tungverkstad

Proffsverkstad. Vi erbjuder allt du behöver för att säkerställa att dina fordon ska fungera på bästa sätt. Välkommen till vår fullserviceanläggning för tunga fordon i Åre kommun och Järpen. Vi finns för dig!

Lastbil & Buss verkstad

Vi utför service och reparation av tyngre fordon. Välkommen till oss på Lastvagnsteknik! I vår moderna Lastbilsverkstad servar vi och reparerar din lastbil & buss. Kontakta oss här! Stort lager reservdelar. Ring 0702-201853

Trädgårdsmaskiner

Vi har en reparationsverkstad med full service. Olas Rep & Bärgning i Järpen erbjuder ävenförsäljning av reservdelar till trädgårdsmaskiner för bl.a gräsklippare och motorsågar.  Välkommen förfrågan på reservdel eller service förfrågan.

Vi kan common rail diesel

Vi är den enda verkstaden i regionen som har hög kompetens inom Common Rail-systemen som finns i moderna bilars dieselmotorer. Vi arbetar aktivt med Common Rail-systemen, så har du en dieseldriven bil vars bränsleinsprutningssystem krånglar, är du välkommen att lämna in den hos oss, oavsett märke. Vi renoverar även bränslepumpar och spridare. Inget jobb är för stort för oss då vi har flera års erfarenhet i bagaget.

hydraulik - öppet dygnet runt jour

I vår verkstad tillverkar vi slangar och kan erbjuda dessa i alla storlekar och längder med alla typer av kopplingar till. Även kopplingar för pneumatik och tillhörande slangar finns. Vår leverantör Hydroscand kan med kort varsel ta hem eventuella specialartiklar som av händelse ej skulle finnas i vårt välsorterade lager. Kontakta oss dygnet runt

VILL DU BLI UPPRINGD? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till söndag. året runt, dygnet runt.