Service- och reparationsverkstad

I vår verkstad finns duktiga medarbetare som kan serva och reparera det mesta, vi hanterar alla typer av fordon, vi har diagnosverktyg och utrustning för att serva bland annat personbilar och yrkesfordon som bland annat entreprenadmaskiner, distributions- och anläggningsfordon. Vi erbjuder också servicesmide på diverse fordon och konstruktioner.

Kontakta oss för service av ditt fordon så löser vi det i vår verkstad.

Vi kan common rail diesel

Vi är den enda verkstaden i regionen som har hög kompetens inom Common Rail-systemen som finns i moderna bilars dieselmotorer. Vi arbetar aktivt med Common Rail-systemen, så har du en dieseldriven bil vars bränsleinsprutningssystem krånglar, är du välkommen att lämna in den hos oss, oavsett märke. Vi renoverar även bränslepumpar och spridare. Inget jobb är för stort för oss då vi har flera års erfarenhet i bagaget.

Kontakta oss

Påbyggnad & smide

Vi kan byggnadssmide och maskinsmide, därför kan vi erbjuda dig som kund påbyggnader på alla olika fordon, maskiner eller stålkonstruktioner. Vi har erfarenheten och kunskapen för att förstå vad som behöver genomföras i varje enskilt projekt och vi genomför det med hållbarhet och funktion i fokus. Vi ser till att du får en påbyggnad du blir nöjd med, kontakta oss för mer information.

hydraulik

I vår verkstad tillverkar vi slangar och kan erbjuda dessa i alla storlekar och längder med alla typer av kopplingar till. Även kopplingar för pneumatik och tillhörande slangar finns. Vår leverantör Hydroscand kan med kort varsel ta hem eventuella specialartiklar som av händelse ej skulle finnas i vårt välsorterade lager.