Motorstopp längs med vägen i åre och jämtland?

Ring DYGNET RUNT I HELA ÅRE KOMMUN – DU FÅR DIREKT KONTAKT MED BÄRGAREN SOM ÄR SNABBAST PÅ PLATS I ÅRE, JÄRPEN, ÖSTERSUND MED OMNEJD.

Behöver du starthjälp till bilen? Vi hjälper dig dygnet runt i hela Åre, järpen & Östersund med omnejd - ring oss! Vi arbetar dygnet runt med akuta och förbokade uppdrag till privatpersoner och företag. Snabb assistans när bilen inte startar. Ring oss dygnet runt. Bra service. Starthjälp i alla väder och alla tider på dygnet året runt. Ring vår tungbärgare dygnet runt på 0702 - 201 853 så hjälper vi dig utmed vägen eller där du står parkerad.

Motorstopp - Stanna bilen och ring oss

Motorstopp kan bero på många saker, det viktigaste är att kontrollera servicelamporna. Lyser det rött? Stanna bilen så snart du kan och stäng av motorn. Många gånger är det inte någon fara men för dig och bilens bästa ska man stanna och ringa bärgar. Vi bärgar bilden till närmsta verkstad så att ni får hjälp.

Bärgare på plats 24/7 i åre med omnejd

Vi hjälper dig dygnet runt i hela Sverige - ring oss!  Professionell Rådgivning Av Experter Vi hjälper dig komma vidare. Du Behöver Inte Leta Mer! Vi har rätt kundkap, verktyg och maskiner för att vara snabbt på plats och hjälpa dig komma vidare.

Vi hjälper dig 24/7 året om

Olas Rep & Bärgning är alltid redo att ge dig den hjälp du behöver, oavsett om du har slut på bensin, har fått motorstopp eller har något annat liknande problem.

Läs eller skriv gärna en recension...HÄR

" Hatten av för dessa människor, grymt hög service nivå och gör bra och prisvärda jobb. Hjälpte mig att pressa nya hydraulslangar samma kväll som jag ringde och allt blev mycket bra! "

Linus Thelander

" Väldigt trevlig kille som kom med bärgare men lyckades hjälpa oss få igång bilen på plats. "

 

 

Danny Edmundsson

SÅHÄR GÖR DU FÖR ATT FÅ HJÄLP AV NÄRMSTA TUNGBÄRGARE.

Vi är närmast dig, ring Olas och lämna ditt telnr, regnr och position, gärna försäkringsbolag så hjälper vi dig snabbt när du behöver hjälp med ditttunga fordon 24H. Vi finns för dig i Åre