Galleri På utförda uppdrag & REPARATIONER

Kontakta olas Rep & Bärgning i Åre, Östersund & Jämtland

Se mer bilder & videos på Instagram

Vägassistans i JämtlanD

Bilar, lastbilar, bussar eller grävmaskiner är inte problemfria fordon och dessvärre inträffar olyckor eller andra problem vare sig man vill eller inte. Vi är en professionell aktör med god kunskap inom bärgning och tunga transporter. Med ett flertal tung och lättbärgningsfordon kan vi hjälpa dig om det otänkbara händer, givetvis alla dagar på året, dygnet runt.

BIL & MaskinTransporter

Vi har transporterat det mesta genom åren, med hjälp av vår gedigna kunskap inom området och med hjälp våra tung och lättbärgningsfordon kan vi hjälpa dig med din transport, det finns inget uppdrag som är omöjligt för oss, det tar bara lite längre tid. Kontakta oss om behöver du hjälp med en tung eller komplex transport.

TUNG & LÄTT VERKSTAD i JärpeN

Välkommen till vår bilverkstad & Lastbilsverkstad i Järpen.  vår moderna Lastbilsverkstad servar vi och reparerar din lastbil & buss. Kontakta oss här! Stort lager reservdelar.Vi hjälper dig med service, däck och reparation. Här får du reservdelsgaranti, nybilsgaranti och stämpel i serviceboken. Boka tid här! Ring 0702-201853

Våra kunder säger, HÄR kan du oxå recensera oss.

"Väldigt trevlig kille som kom med bärgare men lyckades hjälpa oss få igång bilen på plats. "

Danny Edmundsson

" Super trevliga och duktiga rekommenderar starkt ! "

 

Rawand Osman

VILL DU BLI UPPRINGD? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till söndag. året runt, dygnet runt.