Vision

Hjälp med era problem när ni behöver det, dvs helst igår.

Vår Vision - Olas Rep & Bärgning 

Vi vill kunna erbjuda våra kunder en god servicenivå och hjälp med era problem när ni behöver det, dvs helst igår. Nedan finner ni ett urval av de tjänster vi kan erbjuda och mer detaljerad information om dessa.

Tack för att ni besöker oss och vi hoppas att vi kan hjälpa till med både stort och smått.

 

AFFÄRSIDÉ

Vi ser till att vara din hjälp på eller utanför vägen, med hjälp av transport, bärgning så flyttar vi ditt fordon eller objekt dit du vill. Med hjälp av tillverkning, utveckling och problemlösning inom mekanik, elektronik, hydraulik samt svets och smidesarbeten ser vi till att ditt fordon/maskin håller för nästa jobb.

 

VÄRDEGRUND

Hållbar service med ett starkt kundfokus är en ledstjärna för oss. Ärlighet mot kunder och medarbetare. Positivt tänkande, det är faktiskt så att det finns ganska få saker som är helt omöjliga att genomföra, i alla fall för oss när det kommer till det vi kan bäst.

 

Kontakta oss

Bärgare Jämtland

Olas Rep & Bärgning finns i hela Jämtland & Åre kommun som dygnet runt är redo att rycka ut när du behöver bärgare för bärgning, bilbärgning och tungbärgning. Vi bemannar E14, väg 321, väg 322, väg 336. väg 340.

" Väldigt trevlig kille som kom med bärgare men lyckades hjälpa oss få igång bilen på plats. "

Danny Edmundsson

" Super trevliga och duktiga rekommenderar starkt ! "

Rawand Osman