SÅHÄR GÖR DU FÖR ATT FÅ HJÄLP AV NÄRMSTA VERKSTAD.

Ring Oss på 0702 - 20 18 53 Eller Boka Online - Välkommen till vår verkstad, öppet måndag till fredag. Endast förbokade uppdrag eller besök efter överenskommelse.

Service och reparation av entreprenadmaskiner, lantbruksmaskiner och skogsmaskiner | Olas Rep & Bärgning

Olas Rep & Bärgning har 30 års erfarenhet av felsökning, maskinservice, maskinreparationer och felsökning på entreprenadmaskiner, lantbruksmaskiner och skogsmaskiner. På Olas Rep & Bärgning jobbar vi med originaldelar och den senaste utrustningen marknaden kan erbjuda. Självklart följer vi alltid tillverkarnas rekommendationer vid service och reparation. Vi lämnar 12 månaders garanti på utfört arbete och 24 månaders garanti på reservdelarna. Med oss som serviceverkstad är det enkelt att äga maskin av olika slag. Vår verkstad servar & reparerar de flesta fabrikat. Boka online på sidan. Ring 0702-201853

Vi kan common rail diesel

Vi är den enda verkstaden i regionen som har hög kompetens inom Common Rail-systemen som finns i moderna bilars dieselmotorer. Vi arbetar aktivt med Common Rail-systemen, så har du en dieseldriven bil vars bränsleinsprutningssystem krånglar, är du välkommen att lämna in den hos oss, oavsett märke. Vi renoverar även bränslepumpar och spridare. Inget jobb är för stort för oss då vi har flera års erfarenhet i bagaget.

Hydroscand Hydralik

I vår verkstad tillverkar vi slangar och kan erbjuda dessa i alla storlekar och längder med alla typer av kopplingar till. Även kopplingar för pneumatik och tillhörande slangar finns. Vår leverantör Hydroscand kan med kort varsel ta hem eventuella specialartiklar som av händelse ej skulle finnas i vårt välsorterade lager. SlangExpress - dygnet runt

Hyrbilar i Järpen

Vi har ett sortiment av hyrbilar. Med detta slipper du vänta på att din bil ska bli klar med reparationen och kan ägna din tid åt viktigare saker. Vi har olika bilklasser, vilket innebär att vi med all säkerhet har något som passar dig och dina behov. välj en framhjulsdriven bil i ekonomiklass om du så önskar, eller varför inte en lite större fyrhjulsdriven SUV om ni är många och lastar tungt. Kontakta oss för mer information hyrbilsutbud och priser.

Vi har även hyrbilar i samband med service och reparation. Läs mer om hyrbilar HÄR

Välkommen till vår verkstad - Olas Rep & Bärgning

Önskar ett kostnadsförslag

Önskar boka tid
Önskar kostnadsförslag

Verkstadstjänster

Service enligt servicebok & tid
Byte Olje+filter
Bromsservice
Reparation
Länkarmsbyte
Eftermontera dragkrok
Eftermontera motorvärmare
Kopplingsbyte
Byte hjullager
Strålkastarrenovering
Åtgärda 2or från besiktning
Byte lampor
Byte stötdämpare eller/och fjädrar
Elfel
Avgassystem
Partikelfilter
Besiktning i samband med service
Turbo service
AC -service
Övrigt (skriv nedan)

Önskar hyrbil

Önskar hyrbil
Önskar inte hyrbil
Önskar att ni hämtar min maskin
Önskar service på plats

Flexibilitet

Flex 1000 = Tillåt verkstaden att åtgärda fel för mellan 1-1000 kr
Flex 3000 = Tillåt verkstaden att åtgärda fel för mellan 1-3000 kr
Nej, tack = Ring mig om någonting tillkommer
Ingen fil vald

FRÅGA TILL VÅR VERKSTAD? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vår bilverkstad har öppet måndag till fredag. 08.00-17.00.