Prisförfrågan BilverKstad | Olas Rep & Bärgning

Gör en prisförfrågan online eller ring 0702 - 20 18 53

Välkommen till vår bilverkstad - Olas Rep & Bärgning

Gratis kostnadsförslag

Önskar boka tid
Önskar kostnadsförslag

Verkstadstjänster

Service enligt servicebok & km
Kamremsbyte
Byte Olje+filter
Bromsservice
Reparation
AC-service
Länkarmsbyte
Eftermontera dragkrok
Eftermontera motorvärmare
Kopplingsbyte
Byte hjullager
Strålkastarrenovering
Åtgärda 2or från besiktning
Byte lampor
Byte stötdämpare eller/och fjädrar
Elfel
Avgassystem
Partikelfilter
Besiktning i samband med service
Turbo service
Övrigt (skriv nedan)

Önskar hyrbil

Önskar hyrbil
Önskar inte hyrbil
Önskar att ni hämtar min bil

Flexibilitet

Flex 1000 = Tillåt verkstaden att åtgärda fel för mellan 1-1000 kr
Flex 3000 = Tillåt verkstaden att åtgärda fel för mellan 1-3000 kr
Nej, tack = Ring mig om någonting tillkommer
Ingen fil vald

BILVERKSTAD i  Järpen

Vår  bilverkstad servar & reparerar de flesta fabrikat såsom Audi – Volvo- Mercedes - Volkswagen – Ford - Fiat - Skoda – SAAB – Renault – Peugeot – BMW - Toyota - Mazda - Nissan - Kia - Hyundai - Mini - Mitsubishi - Opel - Importbilar - MCservice

 

i har 30 års erfarenhet av felsökning, bilservice, bilreparationer och felsökning på bilar. På Olas Rep & Bärgning jobbar vi med originaldelar och den senaste utrustningen marknaden kan erbjuda. Självklart följer vi alltid tillverkarnas rekommendationer vid service och reparation. Vi lämnar 12 månaders garanti på utfört arbete och 24 månaders garanti på reservdelarna. Med oss som serviceverkstad är det enkelt att äga bil.

COMMON RAIL DIESEL

Vi är den enda verkstaden i regionen som har hög kompetens inom Common Rail-systemen som finns i moderna bilars dieselmotorer. Vi arbetar aktivt med Common Rail-systemen, så har du en dieseldriven bil vars bränsleinsprutningssystem krånglar, är du välkommen att lämna in den hos oss, oavsett märke. Vi renoverar även bränslepumpar och spridare. Inget jobb är för stort för oss då vi har flera års erfarenhet i bagaget.

HYRBILAR

Vi har ett sortiment av hyrbilar. Med detta slipper du vänta på att din bil ska bli klar med reparationen och kan ägna din tid åt viktigare saker. Vi har olika bilklasser, vilket innebär att vi med all säkerhet har något som passar dig och dina behov. välj en framhjulsdriven bil i ekonomiklass om du så önskar, eller varför inte en lite större fyrhjulsdriven SUV om ni är många och lastar tungt. Kontakta oss för mer information hyrbilsutbud och priser.

FRÅGA TILL VÅR BILVERKSTAD? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vår bilverkstad har öppet måndag till fredag. 08.00-17.00.