Låsöppning dygnet Runt i ÅRe Kommun & Jämtland

Ring om du behöver hjälp med låsöppning. DYGNET RUNT I HELA ÅRE KOMMUN – DU FÅR DIREKT KONTAKT MED BÄRGAREN SOM ÄR SNABBAST PÅ PLATS I ÅRE, JÄRPEN, ÖSTERSUND MED OMNEJD. Vi kan hjälpa till med låsöppning av de flesta bilmärkena. Vi hjälper dig dygnet runt i hela Åre, järpen & Östersund med omnejd - ring oss! Vi arbetar dygnet runt med akuta och förbokade uppdrag till privatpersoner och företag. Ring oss dygnet runt. Bra service.

Ring vår tungbärgare dygnet runt på 0702 - 201853 så hjälper vi dig utmed vägen eller där du står parkerad.

Har du tappat nycklarna?

Att man tappar nycklarna i backen, på en promenad eller när du åker skridskor kan hända alla. Vi på Olas Rep & Bärgning är alltid redo att hjälpa till när det behövs. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med låsöppning. Vi är på plats så snabbt vi kan! 

Låsöppning av bilar

Vi har rätt kunskap och verktyg för att utföra låsöppning på de flesta bilar på markanden. Skulle det vara ett problem vi inte kan lösa på plats så kan vi bärga bilen till närmasta verkstad som kan hjälpa dig vidare. Kontakta oss så ser vi till att hjälpa dig på bästa sätt! 

Vi hjälper dig ta dig vidare på ett eller annat sätt

Om vi inte kan hjälpa dig ta dig vidare på en gång så ser vi till att bilden kommer till närmasta verkstad. Vårt mål är att du på bästa sätt ska kunna ta dig vidare hem eller till stugan. Kontakta oss för snabb hjälp och bärgning.

Läs eller skriv gärna en recension...HÄR

" Hatten av för dessa människor, grymt hög service nivå och gör bra och prisvärda jobb. Hjälpte mig att pressa nya hydraulslangar samma kväll som jag ringde och allt blev mycket bra! "

Linus Thelander

" Väldigt trevlig kille som kom med bärgare men lyckades hjälpa oss få igång bilen på plats. "

 

 

Danny Edmundsson

SÅHÄR GÖR DU FÖR ATT FÅ HJÄLP AV NÄRMSTA TUNGBÄRGARE.

Vi är närmast dig, ring Olas och lämna ditt telnr, regnr och position, gärna försäkringsbolag så hjälper vi dig snabbt när du behöver hjälp med ditttunga fordon 24H. Vi finns för dig i Åre