I behov av assistans vid punktering i åre och jämtland?

Ring 0647-722 22 DYGNET RUNT I HELA ÅRE KOMMUN – DU FÅR DIREKT KONTAKT MED BÄRGAREN SOM ÄR SNABBAST PÅ PLATS I ÅRE, JÄRPEN, ÖSTERSUND MED OMNEJD.

Har du fått punktering på bilen eller större fordon som lastbilar eller traktorer? Vi hjälper dig med däckjour dygnet runt i hela Åre, järpen & Östersund med omnejd - ring oss! Vi arbetar dygnet runt med akuta och förbokade uppdrag till privatpersoner och företag. Snabb assistans så att du kan ta dig vidare, ring oss dygnet runt. Bra service. Starthjälp i alla väder och alla tider på dygnet året runt. Ring vår bilbärgare dygnet runt på 0647-722 22 så hjälper vi dig utmed vägen eller där du står parkerad.

Jourreparationer vid punktering

Har du fått punktering på lastbilen, bilen eller motorcykel? Ring oss direkt! Vi hjälper både företag och privatpersoner att komma vidare på resan. Vi har erfaren personal som är snabbt på plats och i bästa fall kan lösa problemet på en gång.

Bärgning 24/7 i åre med omnejd

Vi hjälper dig dygnet runt i hela Sverige - ring oss!  Professionell Rådgivning Av Experter Vi hjälper dig komma vidare. Du Behöver Inte Leta Mer! Vi har rätt kundkap, verktyg och maskiner för att vara snabbt på plats och hjälpa dig komma vidare.

Hjälp vid punktering

Är du själv i bilen och har fått punktering? Du kan alltid ringa till oss och få hjälp och guidning av experter via telefon. Ibland behöver man bara lite tips och råd hur man ska komma igång. Känner du dig osäker på att byta eller reparera däcket själv så skickar vi ut en bärgare till dig på direkten.

Läs eller skriv gärna en recension...HÄR

" Hatten av för dessa människor, grymt hög service nivå och gör bra och prisvärda jobb. Hjälpte mig att pressa nya hydraulslangar samma kväll som jag ringde och allt blev mycket bra! "

Linus Thelander

" Väldigt trevlig kille som kom med bärgare men lyckades hjälpa oss få igång bilen på plats. "

 

 

Danny Edmundsson

Olas Rep & Bärgning

Tungbärgare 0702 - 201853

Bilbärgare 0647-722 22

Adress
Fyrkappen 5, Järpen,  837 32

Orgnr. 556658-9502

Öppettider
mån - fre: 08:00 - 17:00

lör - sön: stängt

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Olas Rep & Bärgning aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Olas Rep & Bärgning.