Bärgning i Hela Jämtland | Runt E14 & E45

Vi finns för dig i Åre, Järpen & Östersund med omnejd

Bilar, lastbilar, bussar eller grävmaskiner är inte problemfria fordon och dessvärre inträffar olyckor eller andra problem vare sig man vill eller inte. Vi är en professionell aktör med god kunskap inom bärgning och tunga transporter. Med ett flertal tung och lättbärgningsfordon kan vi hjälpa dig om det otänkbara händer, givetvis alla dagar på året, dygnet runt. Vi är anslutna till Viking Bärgningstjänst samt SOS International Sverige. Vi bärgar i samarbete med de flesta försäkringsbolag.

Ring bilbärgare 0647-722 22 och för tungbärgare 0702 - 201853 så hjälper vi dig.

TUNGBÄRGNING JÄMTLAND - E14 & E45

Vi erbjuder lastbilsbärgning och annan form av tungbärgning. samarbetar med Viking & SOS International har tungbärgare och bärgningsfordon över Åre kommun & Jämtland. Ring oss dygnet runt, året runt. 

BILBÄRGNING JÄMTLAND - E14 & E45

Vi erbjuder bilbärgning, husbilsbärgning, husvagnsbärgning & mcbärgning och annan form av bilassistans. samarbetar med Viking & SOS International har tungbärgare och bärgningsfordon över Åre kommun & Jämtland. Ring oss dygnet runt, året runt. 

VILL DU BLI UPPRINGD? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till söndag. året runt, dygnet runt.

Olas Rep & Bärgning

Tungbärgare 0702 - 201853

Bilbärgare 0647-722 22

Adress
Fyrkappen 5, Järpen,  837 32

Orgnr. 556658-9502

Öppettider
mån - fre: 08:00 - 17:00

lör - sön: stängt

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Olas Rep & Bärgning aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Olas Rep & Bärgning.