hjälp vid Feltankning dygnet Runt i ÅRe Kommun & Jämtland med omnejd

0647-72222 DYGNET RUNT I HELA ÅRE KOMMUN – DU FÅR DIREKT KONTAKT MED BÄRGAREN SOM ÄR SNABBAST PÅ PLATS I ÅRE, JÄRPEN, ÖSTERSUND MED OMNEJD. Behöver du starthjälp till bilen? Vi hjälper dig dygnet runt i hela Åre, järpen & Östersund med omnejd - ring oss! Vi arbetar dygnet runt med akuta och förbokade uppdrag till privatpersoner och företag. Snabb assistans när bilen inte startar. Ring oss dygnet runt. Bra service. Starthjälp i alla väder och alla tider på dygnet året runt.

Ring vår bilbärgare dygnet runt på 0647-722 22 så hjälper vi dig utmed vägen eller där du står parkerad.

Starta inte bilen vid feltankning

Har du tankat fel bränsle i bilen? Starta inte bilen! Vi hjälper dig dygnet runt i hela Sverige - ring oss!  Professionell Rådgivning Av Experter Vi hjälper dig komma vidare. Du Behöver Inte Leta Mer! Vi har kundkapen och verktygen.

Vi hjälper dig 24/7 året om

Olas Rep & Bärgning är alltid redo att ge dig den hjälp du behöver, oavsett om du har slut på bensin, har fått motorstopp eller har något annat liknande problem.

Misstag händer alla

Det händer alla, att man ibland gör fel. Om du skulle råka tanka en lånebil/hyrbil med fel bränsle är det viktigt att du inte startar bilen. Kontakta oss så kommer vi och hjälper dig bärga bilen till närmsta verkstad. Om du redan startat bilen, stanna och stäng av så snart som möjligt för att minska risken att bilen drabbas av omfattande problem.

Läs eller skriv gärna en recension...HÄR

" Hatten av för dessa människor, grymt hög service nivå och gör bra och prisvärda jobb. Hjälpte mig att pressa nya hydraulslangar samma kväll som jag ringde och allt blev mycket bra! "

Linus Thelander

" Väldigt trevlig kille som kom med bärgare men lyckades hjälpa oss få igång bilen på plats. "

 

 

Danny Edmundsson

Olas Rep & Bärgning

Tungbärgare 0702 - 201853

Bilbärgare 0647-722 22

Adress
Fyrkappen 5, Järpen,  837 32

Orgnr. 556658-9502

Öppettider
mån - fre: 08:00 - 17:00

lör - sön: stängt

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Olas Rep & Bärgning aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Olas Rep & Bärgning.