Slut på bränsle i bilen?

Ring 0647-72222 DYGNET RUNT I HELA ÅRE KOMMUN – DU FÅR DIREKT KONTAKT MED BÄRGAREN SOM ÄR SNABBAST PÅ PLATS I ÅRE, JÄRPEN, ÖSTERSUND MED OMNEJD.

Behöver du starthjälp till bilen? Vi hjälper dig dygnet runt i hela Åre, järpen & Östersund med omnejd - ring oss! Vi arbetar dygnet runt med akuta och förbokade uppdrag till privatpersoner och företag. Snabb assistans när bilen inte startar. Ring oss dygnet runt. Bra service. Starthjälp i alla väder och alla tider på dygnet året runt. Ring vår bilbärgare dygnet runt på 0647-722 22 så hjälper vi dig utmed vägen eller där du står parkerad.

Vi hjälper dig 24/7 året om

Olas Rep & Bärgning är alltid redo att ge dig den hjälp du behöver, oavsett om du har slut på bensin, har fått motorstopp eller har något annat liknande problem.

Bärgare på plats 24/7 i åre med omnejd

Vi hjälper dig dygnet runt i hela Sverige - ring oss!  Professionell Rådgivning Av Experter Vi hjälper dig komma vidare. Du Behöver Inte Leta Mer! Vi har rätt kundkap, verktyg och maskiner för att vara snabbt på plats och hjälpa dig komma vidare.

Oplanerade problem kan leda till bränslestopp

Man kan inte planera för dåligt väglag eller andra problem som får tiden att springa iväg. Det kan i värstafall leda till att man får slut på bränsle i bilen. Stanna på bästa ställe om du inte är i närheten av en bensinmack. Ring oss så kommer vi ut med påfyllning så att du kan ta dig vidare till närmsta mack.

Läs eller skriv gärna en recension...HÄR

" Hatten av för dessa människor, grymt hög service nivå och gör bra och prisvärda jobb. Hjälpte mig att pressa nya hydraulslangar samma kväll som jag ringde och allt blev mycket bra! "

Linus Thelander

" Väldigt trevlig kille som kom med bärgare men lyckades hjälpa oss få igång bilen på plats. "

 

 

Danny Edmundsson

Olas Rep & Bärgning

Tungbärgare 0702 - 201853

Bilbärgare 0647-722 22

Adress
Fyrkappen 5, Järpen,  837 32

Orgnr. 556658-9502

Öppettider
mån - fre: 08:00 - 17:00

lör - sön: stängt

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Olas Rep & Bärgning aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Olas Rep & Bärgning.