BIL- , Tungtransporter & Trailertransporter

Vi har transporterat det mesta genom åren, med hjälp av vår gedigna kunskap inom området och med hjälp våra tung och lättbärgningsfordon kan vi hjälpa dig med din transport, det finns inget uppdrag som är omöjligt för oss, det tar bara lite längre tid. Kontakta oss om behöver du hjälp med en tung eller komplex transport. Kontakta oss för service av ditt fordon så löser vi det i vår verkstad. Kontakta oss för information eller omgående hjälp med en transport.

Ring vår bilbärgare dygnet runt på 0702 - 201 853 så hjälper vi dig utmed vägen eller där du står parkerad.

Prisförfrågan transport

Boka transport
Prisförfrågan

Kontaktuppgifter

Ingen fil vald
Båttransport

Biltransport i Järpen & Åre kommun | E14

Välkomna till Ola’s Rep & Bärgning. Vi ställer upp när ni har tid! Bilar, MC, Husbilar & husvagnar, snöskotrar, mopedbilar & epa traktorer mm Slå oss en signal på 0702 - 20 18 53

Båttransport

Båtlyft & Båttransport Järpen | E14

Välkomna till Ola’s Rep & Bärgning. Vi ställer upp när ni har tid! Båt , Båttransport , Specialtransport , Kranbil , Container , Tankar och Bodar. Slå oss en signal på 0702 - 20 18 53

Tungtransporter

Tungtransporter i Järpen | E14

Förutom att göra tunga lyft och flytta maskiner kan vi transportera dem dit du önskar. Tungtransporter. Kassaskåp, maskiner, båtar och traktorer mm. Vi kan tunghantering.

Trailertransporter

Trailertransport Järpen | E14

Vi eftersträvar god service och flexibilitet kring trailertransporter. Detta fungerar med hjälp av serviceavtal på båda dragbil och släp samt kunnig personal med mångårig erfarenhet.

VILL DU BLI UPPRINGD? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till söndag. året runt, dygnet runt.

Olas Rep & Bärgning

Tungbärgare 0702 - 201853

Adress
Fyrkappen 5, Järpen,  837 32

Orgnr. 556658-9502

Öppettider
mån - fre: 08:00 - 17:00

lör - sön: stängt

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Olas Rep & Bärgning aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Olas Rep & Bärgning.