Olas Rep & Bärgning'S BÄRGNINGSFORDON 

Vi har "rätt bärgningsbil" för alla bärgningsuppdrag i Åre Kommun. | EST 2004

TungBärgare

Olas tungbärgare är en bärgningsbil som våra bärgare använder vid bärgning och att vinscha större fordon som lastbilar, bussar, traktorer och entreprenadmaskiner.

Kontakta oss

Flakbärgare

Olas flakbärgare är en bärgningsbil som vi använder för att bärga och transportera bilar, husvagnar husbilar, mc och maskiner. Våra är utrustade med vinsch och i något fall med kran.

Kontakta oss

Garagebärgare

Olas garagebärgare är en bärgningsbil som som vi använder när större bärgare inte kommer fram, som vid trånga passager i runt parkeringsplatser och på småvägar i skogen.

Kontakta oss

VILL DU BLI UPPRINGD? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till söndag. året runt, dygnet runt.

Olas Rep & Bärgning

Tungbärgare 0702 - 201853

Bilbärgare 0647-722 22

Adress
Fyrkappen 5, Järpen,  837 32

Orgnr. 556658-9502

Öppettider
mån - fre: 08:00 - 17:00

lör - sön: stängt

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Olas Rep & Bärgning aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Olas Rep & Bärgning.